En Wordpress-byrå i Göteborg!

Snabb server WordPress!

Optimerad hosting och VPS Linux konfigurationer för WordPress och andra CMS.

Något man ständigt blir påmind om när man jobbar med webbsajter är hur viktig servern är för ett lyckat projekt. Många gånger har vi stått med en välarbetad webbsida och försökt att ”kicka igång” den på en gammal, dåligt konfigurerad och allmänt trött server utan att lyckas. Detta kunde driva oss vansinniga. Under åren har projekten växt och blivit större och större och vi har lagt extra mycket tid och kraft på att ta fram snabba, stabila och kraftfulla serverar. Erfarenhet och nyfikenhet har gett oss mycket kunskap i ämnet och vi har många referenser.

Hur kraftfull server behöver ni?

Idag förvaltar vi och sköter serverinstallationer för massor av kunder. Allt från små enkla webbsidor till e-handel och intranät. Vår kombination och recept av mjukvara har visat sig ge bland de bästa sidvisningstiderna på marknaden. Vi jobbar först och främst med Linux, PHP och MySQL baserad kod. Våra optimeringar är därför riktade åt system som Drupal, Magento, Joomla och t ex WordPress (alla PHP-baserade).

Hör av er så berättar vi mer!

Vi hjälper er att välja och ser till att ni får mest för pengarna.

Webbhotell till WordPress

Webbhotell

Med vårt snabba webbhotell får de flesta precis vad de behöver i prestanda, mail och utrymme.

VPS server till WordPress

Virtual Personal Server

En egen server som kan konfigureras precis efter behag och som ligger i ”molnet” på en stor server.

Dedikerad server till WordPress

Dedikerad server

Med en helt egen maskin så får ni den absolut bästa prestandan och servern kan optimeras med precis de funktioner er webblösning kräver.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB