En Wordpress-byrå i Göteborg!
Woocommerce i Göteborg

WooCommerce-experter i Göteborg

Det finns massor av tillägg för att bygga en e-handel eller produktkatalog till CMS-verktygen Joomla och WordPress. Beroende på ambitionsnivå finns det flera vägar att välja bland. Det kanske mest populära till WordPress är WooCommerce.

Bygga e-handel med WooCommerce

Men för att riktigt förstå fördelarna och möjligheterna med att bygga e-handel på ett seriöst CMS-verktyg så måste man förstå skillnaden med andra system. Om man t ex tittar på Magento eller Prestashop (två populära verktyg för e-handel) så är dessa helt fokuserade kring bara e-handel. Vill man också ha ett system där man sköter en webbsida ”runt” e-handeln så är funktionerna där begränsade. När det gäller att enkelt bygga snygga kampanjsidor, rea-sidor, bloggar, dokumenthantering (manualer till produkter), mediaarkiv, supportsystem, flerspråksstöd och mycket annat så är de flesta e-handelplattformarna begränsade. Här kommer CMS-verktygens styrka in och genom att utnyttja detta och koppla på en komponent för e-handel får man det bästa av båda dessa världar. På så sätt får ni en helhetslösning utan att behöva specialutveckla ganska så enkla funktioner.

Då kanske du tror att komponenterna för e-handel är begränsade till dessa CMS-verktyg? Nej, inte alls! Det finns flera att välja på och de mest etablerade har funnits i 10 år idag och utvecklats stadigt sedan dess. Internationella webbshoppar med hundratusentals produkter finns som referenser.

Kopplingar till alla de stora affärsystemen som Visma, Mamut, Fotnox och Pyramid finns. Likaså finns det kopplingar till alla de vanliga fraktbolagen.

Viktiga integrationer och kopplingar:

Swish till WordPress / Woocommerce

Swish-betalning – Svergies enklaste betalning

Kanske Svergies mest använda betalsätt idag! Den absolut största majoriteten av svenskar använder Swish mint en gång i veckan. Vi kan erbjuda alla våra shoppar betalning med Swish.

Unifaun till WordPress / Woocommerce

Smidig frakt för din webshop

Vi har funktioner för att integrera Unifauns fraktsystem för att underlätta alla era leveranser. Unifaun Online är det enda systemet du behöver för att koppla ihop dig med dina transportörer, lager, kunder och andra. Alla får den information de behöver

iZettle till WordPress / Woocommerce

Kortbetalning i butik (sync med webshop)

Med iZettle kan du ta betalt direkt i din butik. Allt du behöver är en smartphone ller surfplatta. Det finns även kvittoskrivare och andra nödvändigheter för en liten till stor butik. Allt med lager och produkter helt integrerat med våra webbshoppar.

Klarna till WooCommerce

Klarna Checkout

Vi var ett av de första företagen som började utveckla en betalmetod för Klarna Checkout API. Vi har sedan dess utvecklat och följt med i deras uppdateringar och ganska nyligen uppdaterade vi till deras senaster v3.0 API. Klarna har blivit en standard för webbshoppar i Sverige och nu börjar dess popularitet att sprida sig i världen.

Visma koppling WooCommerce

Visma – Affärssystem

Integration för enkel hantering och administration från er e-handel till Visma. Synkronisera alla kunder och beställningar direkt in i Visma Administration. Visma har flera olika lösningar så hör av er till oss om ni undrar om det fungerar till just er Vismaversion.

Fortnox koppling integration WooCommerce

Fortnox- Bokföring

Sverigeledande på webbaserad bokföring och fakturering. Få en koppling/integration direkt med Fortnox Bokföring och Fakturering med din WordPress webbsida.

Spara tid och undvik dubbelarbete! Samla all din administration i ett och samma system med hjälp av våra färdiga integrationer.

Fraktjakt koppling WooCommerce

Fraktjakt – TA-system

Fraktjakt är en gratistjänst där vem som helst kan söka, köpa och boka frakt. Fraktjakt är dessutom ett fullskaligt TA-system där du smidigt hanterar dina frakter online med bokning, fraktetiketter, spårning, aviseringar och returer, samt möjlighet till orderkoppling och integrering genom vårt smarta API.

Ta betalt med Electroneum / Bitcoin i WordPress / Woocommerce

Ta betalat med cryptovalutor Bitcoin (BTC), Electroneum (ETN), Litecoin (LTC) och Ethereum (ETH) m fl i din WooCommerce webbshop.

Naturligtvis finns det massor av olika betalsätt vi kan använda så som Klarna, Svea Webpay Payson, PayPal och 2Checkout och många mer. Vi har även utvecklat betalmetoder för att kunna ta emot de vanligaste kryptovalutorna som Bitcoin, Litecoin och Ethereum. Hör av er om det är någon specifik kryptovaluta ni vill att vi integrerar i er webbshop. Kontakta oss på info@webbproffs.se

Klarna till WordPress / Woocommerce

Som guldpartners med Klarna kan vi erbjuda marknadens snabbaste kassa för båda företag och konsument. Klarna är tveklöst marknadsledande i Sverige och Norden och har alla viktiga betalsätt i sin portfölj så att ni kan erbjuda precis det som era kunder och partners behöver. Det är 100% säkert att använda Klarna för både köparen och säljaren. Dessutom har vi tagit fram en egen utcheckning till Klarna Checkout (Klarnas senaste kassa som bygger på version 4.x) med flera möjligheter för extremt snabba och enkla köp (många gånger kallat One Page Checkout).

Hur fungerar Klarna Checkout?

Med Klarna Checkout behöver kunden bara fylla i mejladress och postnummer och slutför sedan köpet. Enkelheten minimerar risken för att någon avbryter ett köp.

Smartare betalning

Först bekräftas köpet – sedan väljer köparen hur det ska betalas. Att köpet görs innan betalningen förenklar köpprocessen och gör att konverteringsgraden ökar.

Minimal administration

Oavsett om köparen väljer att betala med faktura, konto, banköverföring eller kort, har ni som handlare en enda kontakt, ett kontrakt och avstämningsfil. Enklare blir det inte.

Helt säkert

Det finns mycket att säga om det sofistikerade säkerhetssystemet bakom Klarna Checkout. Men det viktiga är detta: Vi tar hela risken. För både köpare och säljare.

För alla plattformar

Klarna Checkout är förberett för dator, mobil och surfplatta. Finns färdiga fungerande till de flesta plattformat som Woocommerce.

B2B för WordPress / WoocommerceB2B för WordPress / Woocommerce

Klarna Checkout – nu även för B2B/företagskunder

Nu kan du som använder Klarna Checkout även sälja till företagskunder. Det betyder att det är den enda lösning du behöver – vad och hur du än säljer och med samma smidiga upplevelse.

Du kan nu aktivera företagsköp i Klarna Checkout. Köparen identiefieras enkelt som företagskund genom att, utöver mejl och postnummer, även fylla i organisationsnummer. Efter det kan kunden lätt välja separata fakturerings- och leveransadresser – så som man förväntar sig vid företagsköp. Det finns även möjlighet att lägga in kommentarer i ett fritextfält.

Andra funktioner vi tagit fram för e-handel är:

  • Intelligenta sökfunktioner (så era kunder alltid hittar vad de söker i er shop)

  • Kopplingar till affärsystem (Visma, Fortnox, Pyramid, Mamut m fl)

  • Frakt TA-kopplingar (PostNord / Unifaun / Fraktjakt)

  • Avancerade e-handelskopplingar till AcyMailing, Mailchimp och reMarkety

  • Google Merchant & Google Analytics eCommerce

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB