En Wordpress-byrå i Göteborg!

SEO/sökords-optimering

Det är många som stångas för att hamna högst på Google.

Sökordsoptimering är inte en enstaka variabel utan en kombination av många variabler som tillsammans ger en hög placering på sökmotorer.

För att en sökmotor (vanligtvis Google) skall kunna förstå och hitta all information på en webbplats är det viktigt att man gör det så enkelt som möjligt för sökrobotar att hitta och indexera all information korrekt. Målet är att relevanta sidor för ett specifikt sökord listas högst. Förutom relevant innehåll är det viktigt att man följer vissa standarder och talar om vad som är viktigt genom exempelvis rubriker och metainformation. Ibland är det så att tekniska felaktigheter gör att en hemsida som är relevant (och därför borde ha en hög placering) hamnar långt ner och på så vis tappar trafik.

Vi kan erbjuda flera nivåer av SEO/sökordsoptimering. Vi optimerar helt enkelt er webbsida så att Google ger den en rättvis värdering.

  • Start
  • Sökordsoptimering

Din webbsida & sökordsoptimering

Vi installerar och sätter upp de verktyg som behövs för att ha full kontroll över er SEO. Vi kan även löpande sköta er sökordsmarknadsföring genom ett förmånligt avtal.

SEO och WordPress

Innehåll

Genom att försöka tänka som en sökmotor kan man själv göra mycket för att komma högt på google. Titel, rubrik och brödtext…

SEO meta-data WordPress

Tekniskt

Efter att innehållet är relevant kan man göra det ännu enklare för Googles sökrobotar med sidkartor och META-taggar.

SEO experter WordPress

Avancerat

Vill du ha obegränsad kontroll och även se till att det inte finns brutna länkar på sidan? Med rätt tillägg får ni full kontroll på länkar och data som visas på era sökresultat.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB