En Wordpress-byrå i Göteborg!

WordPress, SMM & SOCIALA MEDIER

Vi erbjuder integrationer med de populäraste sociala medierna.

SMM WordPress / Woocommerce
LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram m fl går alla att använda för att bygga upp ett företags varumärke men underlättar också det dagliga arbetet i en organisation. Använd facebook som inloggning på din webbsida istället för krångliga registreringsformulär. Genom Instagram kan man sprida trendiga bilder. Håll koll på vad som händer i din bransch och underlätta ansökningsprocessen via LinkedIn. Vi hjälper er verksamhet att hitta rätt medie och rätt användningsområde.

Populära sociala medier

Några av dagens mest använda sociala medier

Instagram och WordPress / Woocommerce

Instagram

En bild säger mer än 1000 ord. Posta bilder och ge dem en profesionell och trendig look genom olika filter. Passar lite trendigare produkter så som mode/kläder/glasögon…

Twitter och WordPress / Woocommerce

Twitter

Twitter är korta textbaserade meddelanden. Twitter har en stor användarkrets inom media, politik och andra offentliga personligheter.

Pinterest WordPress / Woocommerce

Pinterest

Pinterest samlar bilder i ett snyggt kollage och har blivit mycket populärt det senaste 2 åren. Skapa digitala moodboards och dela med andra.

Linked in och WordPress / Woocommerce

LinkedIn

Samlar kontakter och kompetens. Följ med i branschnyheter globalt eller gå med i grupper lokalt för samarbeten och events. Bra sätt att hitta nya förmågor och förenkla ansökningsprocessen.

Facebook och WordPress / Woocommerce

Facebook

Facebook behöver ingen större presentation. Den tveklöst största av alla här.

SMM hjälp till WordPress / Woocommerce

Löpande hjälp

Vi kan hjälpa er att löpande sköta era sociala medier med snygga bilder och roliga tävlingar! Hör av er för mer info.

Buffer.com – Få ordning på era Sociala Medier postningar!

Har ni inte tid att uppdatera ert Google Plus och Twitter konto? Är senaste inlägget från 2018?

Buffer och WordPress / Woocommerce

Vi rekommenderar alla som jobbar med Sociala Medier att använda tjänsten Buffer.com (som finns som App till Andorid och iOS, Firefox plugin och webbtjänst). Med Buffer kan ni i förväg planera er marknadsföring i en kalender och på så sätt spara mycket tid. Med Buffer kan ni också skicka ut uppdateringar samtidigt till alla era kanaler och även på detta sätt spara enormt mycket tid.

Ett ovärderligt verktyg för er som känner att det lätt blir ”jobbigt” med att hålla era sociala medier aktiva. Läs mer om Buffer på www.buffer.com.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB