En Wordpress-byrå i Göteborg!

KUNDCASE

On5

Effektivisera processer och system

Uppdrag

On5 Company jobbar med att effektivisera processer och system för stora bolag och organisationer och är verksamma i Frankrike, Italien, Spanien och Storbritanien. De skulle ha en ny webbplats på alla fyra språk som förklarade deras affärsmodell, visade upp kunder och kundcase, de ville kunna skriva nyheter och ha ett pressarkiv. Dessutom ville de kunna annonsera efter nya medarbetare via sin sida.

Tjänster

  • Företagshemsida
  • Avancerad Layout
  • ”Mobile First”
  • Optimerad server
  • Flerspråkstöd

Så byggde vi sidan

Den stora utmaningen var att få det omfångsrika innehållet att presenteras på ett snyggt och användarvänligt vis. Vi jobbade här också ihop med en extern byrå som strukturerade innehållet och hade skapat en design vi byggde webbplatsen efter. Sidan använder också många parallexa effekter med olika bakgrunder som rör sig åt olika håll. Detta ställde i sin tur krav på att mobilversionen fick ändras rejält på sina ställen.

Vi använde som vanligt YoothemePro men många funktioner och designelement gjorde att vi var tvugna bygga in egna lösningar.

Sidan krävde också en stark och säker server….

Teknologier

Wordpress

Optimerad Ubuntu baserad webbserver

CentOS is a Linux distribution that provides a free, community-supported computing platform functionally compatible with its upstream source, Red Hat Enterprise Linux.

CentOS / Nginx webbserver i grunden

För att driva detta projektet installerade vi en webbserver på CentOS i grunden – som är vårt favorit OS! Istället för Apache så kör vi här Nginx som är något bättre när det är mycket trafik och besökare. PHP 7.3 och senaste MariaDB för databas ger en stabil och pålitlig grund.

Naturligtvis har servern en backup till våra backupserver så ingen information kan försvinna.

Resultat

Webbplatsen gav oss en bra möjlighet att prova hur flexibelt vi kunde använda Yoothemes ramverk. Sidan har en unik layout och vi kunde möta alla utmaningar vi fick. För att underlätta liknande jobb i framtiden har vi också börjat utveckla egna ”Custom Elements” till Yootheme som vi kan återanvända och som vi även säljer på vår pluginsida JoomlaPro.com

On5 webb

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB