Sveriges främsta Joomla-webbyrå

NYHETSBREV

Vi rekommenderar Mailchimp eller AcyMailing

GDPR-redo nyhetsbrev till er organisation.

Mailchimp är en av de största webbaserade nyhetsbrevtjänsterna i världen. Mailchimp har fler än 1.6 miljoner användare i över 150 länder. Med ett både kraftfullt och lättanvänt gränssnitt tycker vi att Mailchimp är den bästa och mest pålitliga lösningen för marknadsföring genom nyhetsbrev. Mailchimp ser till att du slipper tänka på trista tekniska detaljer som att bli spam-klassad eller annat. Löpande ger Mailchimp varningar och tips för att du ska kunna skapa så effektiva mailutskick som möjligt. Man får även tillgång till jämförbar statistik på varje enskilt mailutskick. Det finns flera moduler och komponenter som integrerar ditt Mailchimp-konto med din webbsida. Mailchimp är dessutom gratis för nyhetsbrevslistor med upp till 2000 prenumeranter vilket brukar täcka behovet för små och mellanstora företag.

Mailchimp:

Mailchimp är världens största tjänst för nyhetsbrev.

Prenumeration vid kontakt

När någon tar kontakt med er via ert vanliga kontaktformulär kan ni erbjuda en snabb prenumereration på ert Mailchimp-nyhetsbrev.

Avancerad integration

Det går också att göra en djupare integration där ni enkelt sköter hela utskicket direkt ifrån webbsidans administration. Bocka bara för vilka nyheter ni vill ha med och skicka!

Enkel på/av -anmälan

Lika enkelt som det är att börja prenumerera lika enkelt är det att avanmäla sig från nyhetsbrevet.

AcyMailing

AcyMailing är en av de första och mest använda nyhetsbrevkomponenten till Joomla och WordPress. Den har vanlig e-post och SMS support samt kopplingar till alla de största tilläggen. En av de största fördelarna är att man kan skicka med Amazon eller andra SMTP tjänster som gör att kostnaden för tusentals prenumeranter och många utskick är mycket låg.

Läs mer om AcyMailing på https://www.acyba.com/

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB