En Wordpress-byrå i Göteborg!

KUNDCASE

Netjakt e-handel kundcase

Kikare – Kikarsikten – Jaktoptik

Uppdrag

Netjakt.se säljer produkter för jakt, skytte och friluftsliv så som kikare, ficklampor, vapentillbehör mm. De ville ha en modern och lättnavigerad webbsida och e-handel så besökare enkelt kunde hitta bland många olika produkter och modeller.

Vidare behövdes det också en bra och snabb server för att kunna hantera en stor webbsida med mycket trafik.

Tjänster

  • E-handel

  • Avancerade Filter

  • Specialutveckling
  • Optimerad server
  • Välgjord SEO

Så byggde vi sidan

Vi byggde upp sidan med Joomla, Virtuemart, Yootheme Pro och vår komponent VMuikit. För att besökare snabbt skulle kunna hitta produkter la vi in en avancerad sökfunktion i toppen av sidan.

Många av produktkategorierna har dock många olika modeller med olika egenskaper vilket gör att enbart ett sök inte kan hjälpa alla kunder att hitta rätt produkt. Vi använde därför en filterfunktion där man kan filtrera en kategori på egenskaper, pris, tillverkare och andra fält som kan vara specifika för just den kategorin.

Teknologier


Optimerad Ubuntu baserad webbserver

CentOS is a Linux distribution that provides a free, community-supported computing platform functionally compatible with its upstream source, Red Hat Enterprise Linux.

CentOS / Nginx webbserver i grunden

För att driva detta projektet installerade vi en webbserver på CentOS i grunden – som är vårt favorit OS! Istället för Apache så kör vi här Nginx som är något bättre när det är mycket trafik och besökare. PHP 7.3 och senaste MariaDB för databas ger en stabil och pålitlig grund.

Naturligtvis har servern en backup till våra backupserver så ingen information kan försvinna.

Resultat

Netjakt.se har ökat i omsättning varje år och ligger nu mycket bra på många nyckelord på Google. Vi hjälper löpande Netjakt att optimera och förbättra användarvänligheten för att minimera antal klick för köp. 

Klarna Checkout hjälper oss att få en smidig kassaupplevelse och de avancerade filterfunktionera gör det enkelt att hitta i en stor och komplex produktkatalog. 

Ta en titt på Netjakt.se och testa upplevelsen själv!

Imponerande e-handel på Joomla CMS

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB