En Wordpress-byrå i Göteborg!

KUNDCASE

Moderaterna Intranät Kundcase

Moderaternas intranät

Uppdrag

Moderaterna har ett intranät som är byggt på Joomla CMS. Vi har hjälpt Moderaterna sedan 2016 att förbättra och utöka funktionaliteten. Intranätet används av alla medlemmar i Moderaterna på riksnivå och de har dessutom integrerat en dedikerad app (Andorid & iOS) som kommunicerar direkt med Joomla.

För att göra inloggning både säker och smidig utvecklade vi ett login via BankID. Andra funktioner på intranätet är forum, kalender (via Google Calendar), automatiska mail, fil / doukment -hantering och mycket annat.

Tjänster

  • Intranät
  • BankID login
  • Forum
  • Dokumenthantering
  • Rikstäckande nyheter
BankID login intranät

Säkert och enkelt inlogg med BankID

Då BankID har blivit en standard i Sverige och gör det möjligt att logga in med personnummer. Då intranätet har ett medlemsregister med all medlemmar var det ett givet val.

BankID gör också inloggningen extra säker och omöjligör dubbletter av konton.

Teknologier

BankID Joomla

Optimerad Ubuntu baserad webbserver

Moderaterna har personliguppgifter om sina medlemmar så körs intranätet på egna serverar lokalt i Göteborg.

Lokala serverar för extra säkerhet

Tekniskkunnig personal sköter själva serverna för intranät projektet. Och med hänsyns av personuppgiftslagen och GDPR är detta rekommenderat.

Vi är alltid glada att får jobba med duktiga tekniker och Moderaterna var inget undantag utan hela processen var och är mycket effektiv.

Resultat

Intranätet har varit uppe sedan 2016 och genomgått ett par ansiktslyft och nya funktioner sedan dess.

Tusentals medlemmar använder dagligen intranätet för att hålla sig ajour med partiest senaste utveckling och det fungerar som en hub för deras grafiskaprofiler och dokument.

Moderaternas intranät

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB