Sveriges främsta Joomla-webbyrå

Kurser i webbhantering

Lär er sköta ert företags digitala marknadsföring!

Vi håller kurser i Göteborgsområdet till företag flera gånger per år. Antingen kan vi komma ut till er eller så kan vi hålla kursen hos oss.Vi har plats för 6 personer i vårt konferensrum på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Få skräddarsydd kurs i digitalt format (videofil)

Vi skapar din egna skräddarsydda videoinstruktion helt anpassad efter din nivå och det kursinnehåll som du behöver lära dig mer om. Med professionell mjukvara och hårdvara skapar vi kvalitativa kursproduktioner som ni kan se på om och om igen. Vi guidar er med röst- och skärminspelning så att ni enkelt kan följa med. Hoppa tillbaka, hoppa fram och leta upp precis det ni behöver just när ni behöver bli påminda och lär er i er egna takt. 
Fyll i formuläret här nedan och beskriv vad ni behöver lära er så ger vi ett kostnadsförslag. Vi tar fram förslag på punkter/rubriker till ett kursinnehåll och när ni godkännt så spelar vi in en videokurs åt er som ni sedan får per mail. Vi kompletterar naturligtvis med kursinnehåll för allt ifrån användning av Photoshop för redigering av bilder, anpassa innehåll efter sökordsoptimering, e-handelhantering och mycket annat.

Kurser i WordPress i Göteborg

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB