En Wordpress-byrå i Göteborg!

Kundcase

Läs mer om några av våra mest spännande referenser.

Göteborgs Stad – Center mot hemlöshet

Ett samlat grepp om hemlösheten i Göteborg

I projektet har vi på Joomlaproffs varit med att utveckla en webbplats om hemlöshet i Göteborgs stad så att information alltid finns tillgänglig oavsett dag och tid på dygnet.

Nintendo Nordic (Bergsala AB)

Alla officiella sidor för Nintendo i Norden

Nintendo behöver ingen närmare introduktion. Vi fick uppdraget av Bergsala (nordisk och baltisk distributör för alla Nintendos produkter) att skapa alla deras webbsidor.

On5 Company

Effektiviser processer och system för stora bolag

On5 Company jobbar med att effektivisera processer och system för stora bolag och organisationer och är verksamma i Frankrike, Italien, Spanien och Storbritanien.

Kultur för ungdomarKultur för ungdomar

Kultur Ungdom

Västra Götaland satsning på ungas kultur
KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. De delar också ut ett kulturstöd från Västra Götalandsregionen kallad K-pengar.

SkiBranäs

Hyr stuga direkt av stugägaren

SkiBranäs hyr ut stugor från privata ägare i skidorten Branäs. Deras sida samlar mycket information om både uthyrning och om Branäs och har en snygg modern layout samt ett specialutvecklad bokningssystem.

Kultur för ungdomarKultur för ungdomar

Netjakt.se

Modern e-handel för jakt

Netjakt säljer produkter för jakt, skytte och friluftsliv så som kikare, ficklampor, vapentillbehör mm. De ville ha en modern och lättnavigerad webbsida och e-handel så besökare enkelt kunde hitta bland många olika produkter och modeller. 

Må Bra Naturligt

Familjeföretag för optimal hälsa!
Må Bra Naturligt hade utvecklat ett koncept inom hälsa och välmående som först startade med en fysisk klinik för rådgivning som under åren hade byggts på med en webbshop och även en portal med bloggar och nyttiga recept.
Kultur för ungdomarKultur för ungdomar

Intranät till Moderaterna

Sveriges näst största parti förlitar sig på Joomla
Moderaterna behöver ingen närmare presentation, i senaste valet (2018) var de Sveriges näst största parti och partiet är ledande i många kommuner och har tusentals medlemmar.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB