En Wordpress-byrå i Göteborg!

Intranät och/eller CRM

Vi bygger både flexibla och kraftfullt intranät/CRM-system.

Med WordPress & Joomla som intranät får ni en stabil grund som ert företag kan växa i. Många företag använder idag WordPress eller Joomla som intranät för att det är kraftfullt, flexibelt och kostnadseffektivt på samma gång. Det finns idag hundratals bra tillägg som gör intranätet anpassat efter just era behov. Det finns bland annat stöd för dokumenthantering, ärendehantering, CRM-system, filhantering (filserver eller t.ex. Dropbox), kalender, videokonferens, forum, internmail/chat/meddelanden, lärportal och mycket mycket annat.

Det går även att integrera kontaktlistor och kalender genom Microsoft Exchange eller Google Calendar!

Intranät på Joomla för Moderaterna

Referens: Moderaterna

Vi hjälper Sveriges näst största parti Moderaterna med deras intranät (byggt på Joomla CMS). Intranätet fungerar som en intern kommunikationskanal där alla sveriges regioner kan kommunicera internt och dela information externt. Filarkiv för grafiska profiler och kampanjmaterial. Dokumenthantering för stadgar, regler och annan information. Kalender och eventschema med integrationer till Googles kalendrar och kartor. Avancerade rättigheter för alla inblandade i organisationen. Förenklat användargränsnitt för lägre svårighetsgrad för användare. Server och annan teknisk support.

Är ni också intresserade av intranät? Vi erbjuder en helhetslösning!

BankID Login

Vi har byggt en integration mellan Joomla CMS och BankID som används av de flesta i Sverige. Med BankID kan vi göra det omöjligt för alla att logga in förutom de i er organisation eller medlemslista med rätt personnummer. Detta används av många banker och myndigheter och anses vara ett av de absolut säkraste identificationssystemen just nu. Hör av er till oss så berättar vi mer om hur ni kan använda BankID på ert intranät.

Intranät på WordPress CMS

Flexibelt intranät på CMS

Flexibelt

Välj precis de funktioner som ni behöver i er organisation. Det är alltid onödigt att ha mer funktioner än dem ni använder.

Intranät som funkar i mobil

Mobilanpassat

Se till att ert företags intranät fungerar smidigt i moderna surfplattor /mobiltelefoner /smartphones.

Säkra intranät för företag

Säkert och robust

Joomla som intranät är säkert och robust. Känn er trygga med att ha företagets information i ett Joomla-intranät. Dessutom installerar vi alltid extrakomponenter för ökad säkerhet.

Dokumenthantering för Intranät

Dokument-hantering

Se till att ha alla dokument i er organisation på ett och samma ställe. Enkel administration med dra och släpp funktioner direkt i webbläsaren.

Billiga intranät på CMS

Spara pengar

Jämnfört med exempelvis SharePoint eller andra intranät är Joomla gratis. Installation, konfiguration och drift blir också mycket billigare.

CRM och leads i Intranät

CRM-system

Både egna och bryggade CRM-system av högsta klass finns till Joomla. Med ett seriöst CRM-system så får ert företag koll på alla era kundrelationer.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB