En Wordpress-byrå i Göteborg!

Ansvarsfullt företagande

Förutom att göra det självklara: att göra så minimal påverkan på miljön genom att använda energisnåla servrar och arbetsstationer samt att utesluta papper helt (i den mån som är lagligt) har vi också jobbat extra med att hjälpa organisationer som jobbar för en bättre värld.

CSR-arbete

Under 2016 hjälpte vi organisationen The Perfect World Foundation med deras arbete att rädda världens elefanter. I september 2016 hölls en stor insamlingsgala på Post hotellet i Göteborg där 3 miljoner samlades in genom försäljning av donerad konst från välkända konstnärer. Webbproffs skapade hela auktionssystemet och var medverkande under hela kvällen med att sköta tekniken för presentationerna.

Vi har fortsatt samarbete med The Perfect World Foundation och hjälper dom vid behov av nya funktioner och allmän Webb och IT-hjälp. Deras nästa sikte är att rädda haven och nästa gala kommer att heta ”Save the Oceans” där stort fokus läggs på att samla in pengar och skapa medvetenhet. Webbproffs är stolt med och hjälper till i detta arbete.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB